banner

banner

zondag 30 september 2007

Vervolg gezondheid

Ik wou dat ik hier nu duidelijkheid kon brengen maar dat gaat helaas niet.
Vol ongeduld belde ik dinsdag al naar de dokter en hij zei dat de resultaten binnen waren.
Maar… hij wilde ze niet zeggen aan de telefoon! Ik moest – alweer – langskomen om de resultaten te bespreken. Ik vroeg of hij tenminste kon zeggen of het positief of negatief was en ik kreeg alleen maar te horen dat het ‘onduidelijk’ was en dat er verdere onderzoeken nodig waren. Sorry hoor, maar dit vind ik pure geldklopperij!

Toevallig moest Lorenzo op woensdag naar zijn specialist – toevallig dokter in het ziekenhuis waar ik de NMR heb laten maken -  en hij kon mij wel meer vertellen. Onmiddellijk vroeg hij de resultaten op zijn PC op en het was inderdaad onduidelijk maar… een hernia is het zeker niet. Da’s al een kleine opluchting.
Er is ‘iets’ te zien op de scan maar ze weten niet juist wat: een kliertje, cyste, ….
Dus nu moet er nog een CT scan gebeuren in de hoop dat die meer duidelijkheid brengt.

Morgen moet ik weer naar mijn huisdokter, voorlopig kan ik niet anders maar ik ga toch stilletjes aan uitkijken naar een andere. Morgen kan ik dan ook pas een afspraak maken voor de CT scan, hopelijk zal die ook zo vlug kunnen gebeuren als de NMR.

Intussen is de doofheid in mijn rechterteen ook uitgebreid. Enkel wanneer ik lig, voel ik geen uitstralingspijn in mijn been/heup, de doofheid in mijn tenen blijft dan wel. Zitten valt ook nog mee maar staan, bukken en neerhurken doet pijn. Het is net alsof je aan een elastiek trekt die op het punt staat te springen.
Ik hoop echt dat er spoedig een oplossing komt want deze pijnen kan ik niet lang meer verdragen hoor.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten