banner

banner

zaterdag 13 oktober 2007

3de vervolg gezondheid

Jammer genoeg sta ik nu nog steeds even ver als enkele maanden geleden: ik weet nog steeds niet wat er mis is. Wat ik wel weet is dat de CT-scan niets negatiefs aan het licht heeft gebracht en da’s toch positief. Maar een oplossing voor mijn pijn lijkt dus toch nog ver af. Op 24 oktober heb ik een afspraak bij de specialist en hopelijk kan hij mij wel helpen.

Ik ga alleszins open kaart spelen met mijn bazin nu. Natuurlijk had ik gehoopt meer te weten want dan waren zowel zij als ik vrij zeker van de toekomst. We zullen zien hoe haar reactie zal zijn.

Ik vind het wel apart hoe zeer mijn beschermengel de zaakjes regelt, zal ik maar zeggen.   
Normaal gezien moest ik gisteren optreden en door mijn duizeligheid zag ik dat echt niet zitten, we waren zelfs al op zoek naar een vervangdrummer. En dan belt de cafébaas ineens om te vragen of het mogelijk is om het optreden naar een latere datum te verplaatsen. 

Zo kan ik nog voorbeelden aanhalen van dingen die lijken uit de hand te lopen en net op tijd valt alles weer in de plooi.  
Ben eens benieuwd hoe mijn beschermengel me zal bijstaan in het gesprek met de bazin. Ik ga me in ieder geval niet meer kwaad maken.   
Ik heb – weer maar eens – geleerd dat gezondheid voor alles gaat en het kan me geen bal meer schelen wat mijn bazin denkt. Wie weet is ze wel begrijpender dan ik dacht…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten