banner

banner

zaterdag 16 mei 2015

Hoefijzerlegging

Zo heel af en toe leg ik eens kaarten. Ik ben er nog altijd niet uit of ik erin geloof of niet.
Toch vind ik dat ze hier en daar wel toepasbaar zijn op mijn leven.
Deze keer probeerde ik een algemene vraag bij de hoefijzerlegging, linksonder is kaart n°1, en van daaruit het hoefijzer volgen tot rechts beneden, kaart n°7.


Kaart 1, het verleden, Staven 6: Een belangrijke ambitie zal worden vervuld. Voor elke onderneming wordt succes voorspeld. U moet er misschien voor werken, maar uw overwinning zal groter zijn dan u verwahct. Wees dapper en brutaal, want roekeloosheid is deze keer rendabel.

Kaart 2, het heden, De Zegewagen: zege, het overwinnen van moeilijke omstandigheden. De kracht van het noodlot die iemand aanzet tot grote prestaties. Reizen, beweging in het algemeen, hernieuwd optimisme en motivatie. Vertrouw op uzelf en u zult succesvol zijn. Ook onverwacht goed nieuws.

Kaart 3, verborgen invloeden, Pentagrammen 8: het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden, volhardende pogingen voor een doel op lange termijn. Extra opleidingen, het halen van diploma's. Vaardigheden die u nu aanleert, zult u later te gelde maken. Werk nu voor een beloning in de toekomst. Een nieuwe baan.

Kaart 4, te nemen hindernissen, De Ster: inzicht, begrip en hoop voor de toekomst. deze kaart vormt een goede aanwijzing dat wensen vervuld zullen worden. Niet altijd zoals u verwacht, maar ook iets onverwachts kan een goed resultaat opleveren. De Ster toont goede gezondheid en het geven van geschenken. De spirituele dimensie van het leven mag niet worden veronachtzaamd.

Kaart 5, de houding van andere mensen, Staven aas: alle azen duiden op een begin; wat betreft Staven aas is dit het begin van een onderneming. Het verschijnen van deze kaart wijst op belangrijke nieuwe zaken of relaties.

Kaart 6, wat u moet doen, De Toren: het instorten van een verouderd gevoel voor waarheden. Een plotselinge schok, die desondanks een verhulde zegen inhoudt. Bevrijding van oude, mogelijk zelfopgelegde beperkingen. Een plotselinge, ontwrichtende verandering is onvermijdelijk, maar dat geeft niet, want deze ervaring maakt u tot een beter en sterker mens.

Kaart 7, het resultaat, Staven 7: deze kaart toont een tijd van tegenslag. Houd voet bij stuk en geef geen centimeter toe! Wees koppig en om voor uzelf op, want alleen met een standvastige houding en vastberaden acties kunt u overwinnen. Uiteindelijk zult u tegen alle verwachtingen in zegevieren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten