banner

banner

zondag 23 oktober 2016

Vreemde droom over vliegtuig en allerlei dieren

Ook nu weer speelde de droom zich in en om het ouderlijk huis af. Ik was in mijn oude slaapkamer en zag een vliegtuig heel laag overvliegen. Ik zei nog tegen iemand anders in de kamer dat ik het verdacht vond. Het vliegtuig keerde om en begon te landen in de weide van mijn tante. Het landde echter zoals een helikopter zou doen, loodrecht naar beneden.
Op dat moment liepen we naar buiten, we stonden in de tuin en vanuit alle hoeken stroomden massaal allerlei dieren toe. Ik weet niet welke dieren het allemaal waren maar de herten sprongen het meest in het oog. 
Het vliegtuig dropte een pakket en steeg snel weer op. Iemand riep dat het een bom was, trok aan een koord en alle mensen en dieren liepen heel hard weg voor de explosie.

De verklaringen die ik op internet vind, zijn langer dan de droom ;-). Maar nu snap ik de droom wel veel beter, want toen ik wakker werd, kon ik er geen touw aan vastknopen.

Jagen er in de droom vliegtuigen over ons hoofd dan worden we in het waakbestaan ergens geestelijk door in de war gemaakt.

Een droom over een vliegtuig geeft aan dat je obstakels zult overwinnen en een hogere status, of belang zult krijgen. Je zou een nieuwe vrijheid kunnen hebben en een groter bewustzijn kunnen ervaren.
Een droom over een bom suggereert dat je wellicht een lastige, potentieel explosieve periode meemaakt. De bom kan symbool staan voor onderdrukte verlangens of onuitgedrukte emoties die op ontploffen staan als je ze niet snel tot uitdrukking brengt. Deze droom kan slaan op iets binnenin jezelf, zoals het verlangen om te exploderen van woede over een kwestie die je dwars zit.
Wanneer je droomt over een bommelding, suggereert dit dat je innerlijke woede en / of druk ervaart, tot op het punt dat het escaleert in geweld.

Wanneer je droomt over een bom, dan sta je in je dagelijks leven onder een heleboel spanning. Het is heel belangrijk om je innerlijke angsten nu los te laten. Droom je van een bommelding, dan ervaar je nu woede of spanningen die op het punt staan om met een geweld te ontploffen.
Een hert staat voor elegantie en spiritualiteit. Een hert is een belangrijke boodschapper in je droom, dus let goed op waar het je naartoe brengt. Een gevangen hert of een hert op een onnatuurlijke plek symboliseert emotionele problemen of teleurstelling in een vriend die je vertrouwde. Een dood of stervend hert geeft aan dat je je spiritualiteit wegstopt. Dit geldt nog sterker als je zelf het hert doodt.

Bom, Explosie Een droom of visioen over een bom vertelt je dat je mogelijk een lastige periode vol met obstakels meemaakt. Onderdrukte woede, pijn, verdriet, emoties, angst, stress en onbeantwoorde verlangens, staan op ontploffen. 
Hert Dromen of visioenen over een hert vertellen je dat je je ware zelf hebt gevonden, je levensdoel, nu kun je je verder ontwikkelen. Een andere uitleg is dat het hert voor spiritualiteit staat en elegantie, je hebt ook je emoties, je geestelijke problemen overwonnen. Een andere uitleg is dat het hert staat voor trots, nobelheid en overwinning op problemen, maar dat wil niet zeggen dat je niet op je hoede moet blijven. Een hert dat sterft in je droom of visioen vertelt je dat je je ware gevoelens wegstopt, je geloof en je spiritualiteit. Een andere uitleg is dat je jezelf projecteert op het hert en jezelf van binnenuit stopt; je wilt niet meer geloven dat het goed komt. Of je stopt met energie geven aan projecten, wensen, het vinden van je levensdoel.
Vliegtuig
Een droom of visioen over een vliegtuig vertelt je over de weerspiegeling van je innerlijke gevoelens, je bent zelf de projectie op het vliegtuig en alles wat je meemaakt en voelt. Je ervaart dan ook in je waakbestaan obstakels, problemen, emoties en gevoelens die je wilt overwinnen. Een andere uitleg is het verlangen naar een hogere status, of een beter belang krijgen in je leven. Je ervaart misschien wel een nieuwe vrijheid, mogelijkheden die je vooral naar een groter bewustzijn brengen. Nog een andere uitleg is dat je dromen, wensen, ideeën en projecten tot een succes kunt brengen.
Een passagiersvliegtuig in je droom of visioen vertelt je over het overwinnen van de obstakels in je leven. Je kunt een ervaring opdoen die je een hogere status geeft. Een andere uitleg is dat je jezelf bewust wordt van het feit dat je misschien moet delen of verdelen in je succes. Een andere uitleg is, dat je geen eigen mening of duidelijk doel vormt. Een belangrijke uitleg is de weerspiegeling van je innerlijke gevoelens, je bent zelf de projectie op het vliegtuig en alles wat je meemaakt en voelt en dus ook op alles wat je wilt delen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten